Nieuwtjes & Planning   
 

Er zijn ingrijpende veranderingen geweest. We zijn verhuisd  naar Spanje met de meeste van onze diertjes. Het gaat prima met ze. Natuurlijk blijven we gewoon bereikbaar voor vragen en ontvangen we graag updates. Enkele coontjes pasten niet goed meer in de groep of hebben bijzondere aanpassingen nodig.

We zijn blij dat we inmiddels nieuwe gouden mandjes voor Ace, Kitty, Oddie, Lucy en Elfje vonden. Ze zullen zeker een gelukkig leven hebben in hun nieuwe omgeving, al doet het afscheid pijn.

 

 
 

Planning

Inmiddels zijn al onze coons gesteriliseerd/gecastreerd. Voorlopig dus geen nieuwe mcmaries. In ieder geval besteden we ook aandacht aan de colonies zwerfkatjes in onze omgeving in Andalusie.
-----------------------
 
 
     Eerdere
nestjes zie je bij "nakomelingen"
------------------

 

Ace, onze eerste Mcmary-kater is overleden aan een auto-immuunziekte. Hij werd 12,5 jaar. Heel triest nieuws. We zijn heel blij dat hij de laatste jaren nog een heerlijk leven leidde bij Rita en Ruud. We wensen hen heel veel sterkte toe de komende tijd.

Sylvester is maar 5 jaar geworden. Annemiek heeft nu nog maar twee katers. Hij gaat erg gemist worden, heel veel sterkte en knuffels voor Spinner en Truffle.

 

"mcmary" ook op facebook !

 


Zie ook bij "galerij" voor verdere showresultaten.