X
X
X
 

 

 

 

 

Over ons.


 

Hallo en welkom, ik ben Marij en samen met mijn man  Charles run ik de cattery.

In 2005 begonnen we met onze cattery in de Bommelerwaard midden in het  Nederlandse rivierenlandschap nadat we besloten graag zelf kittens te willen hebben van onze  coons.
In 2017 kozen we voor nieuwe wegen en een ander klimaat in de bergen rond Valle de Abdalajis in AndalusiŽ Spanje. De meeste katten en andere dieren verhuisden mee. Aan de nieuwe omgeving en klimaat pasten ze zich prima aan.
We hebben echter besloten om voorlopig geen nestjes meer te nemen en aandacht te besteden aan de kolonies zwerfkatten in onze omgeving. Natuurlijk blijven onze coons gewoon bij ons wonen.

Onze katten hebben veel ruimte in huis. Ze kunnen ook altijd naar buiten in beschermde buitenrennen en ook in onze goed afgeschermde tuin. 

Zo'n 30 jaar geleden kregen we onze eerste maine coon in huis, sindsdien vielen we voor het fantastische karakter en uiterlijk van het ras.
                              
Ons doel was soms een nestje te hebben, maar geen grootschaligheid. Effen kleuren met smoke tinten vinden we mooi, maar ook de oorspronkelijke kleuren spreken ons aan. We probeerden vooral gezonde katten met goede bouw en karakter te fokken. 

Bij "nakomelingen" kun je alle mcmary's zien die de afgelopen jaren zijn geboren. Iedere mcmary houdt zijn/haar pagina op deze site. We zijn altijd blij met updates en foto's.

Onderstaande button geeft nog een kijkje naar hoe het in Nederland eruit zag.
                            
Veel plezier bij het rondsnuffelen op onze site !

 

Alle teksten en foto's zijn eigendom van cattery mcmary en mogen niet zonder toestemming van de eigenaar gebruikt worden.
                                        © mcmary